MUSIKERNE

JAN HILMAR - sang/guitar

Siden Jan Hilmar som 16 årig fik en sang med i Finn Jørgensens sangbog ”Pølsemanden”, der er kendt for Sensommervisen, har Jan  Hilmar komponeret og skrevet tekster. Efter at have spillet bas i forskellige bands, bl.a. Big Trouble, forlod Jan Hilmar i 1996 det  danske band Yellowbellies for at koncentrere sig om sin egen sangskrivning. Jan Hilmar har undervist i musik siden 1995, og skriver i  dag undervisningsmateriale til bl.a. undervisningsportalen CLIO. I 2021 udgav han undervisningsmaterialet “Vers artig” på forlaget Dansk Sang. Sangene derfra kan høres på Spotify

Ved siden af børnemusikken har Jan Hilmar bandet SjælLand, der spiller hans voksensange. Kan høres på Spotify.

JACOB RØNNE - guitar/kor

Jacob Rønne er bandets kapelmester, og han har spillet guitar siden han som barn så Gasolin spille. Jacob har gennem årene  indspillet og turneret med så forskellige oiriginale navne som Big Trouble, Lollipops, Zauce, John Høybye, Juruda Music, Bjarne List Nissen og  hans eget Jacob Rønne band, som blandt andet har supportet Michael Schenker og Paul Gilbert. Jacob har desuden skrevet en del  filmmusik, og han var hovedkomponisten på Anja og Viktor 4 – ”Brændende kærlighed”.

Endelig har Jacob i mange år fungeret som ambassadør for KODA-skolekontakt, hvor han har lavet workshops på skoler landet over.

OLE SKIPPER - kontrabas/kor

Ole Skipper Mosgaard er en af landets mest anvendte bassister overhovedet, og som i årtier har huseret på den danske jazz-, funk-,  soul og popscene. Han har spillet med navne som Frontline og Cecilie Nordby, Jan Glæsel, Thomas Clausen, Ole Koch Hansen og  mange, mange flere Han er fast mand i bl.a. Blast, Esben Just Trio og Tivoli Big Band. Derudover har han spillet musicals som  Atlantis, Skatteøen, West Side Story og Grease m.fl.

RUNE HARDER OLESEN - percussion/kor

Rune Harder Olesen er den suverænt mest spillede musiker i radioen, hvilket gav ham en førsteplads i 2016 på gramex’ liste over musikere, der optræder på flest tracks. Siden 1983 har han været med på mere end 3000 indspilninger. Navne som One Two, D.A.D,  Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Nøhr og Lars H.U.G. har haft glæde af hans percussionsspil. Han er fast mand i C.V. Jørgensens band samt Gnags.